Onze kattenbende

GEADOPTEERD!

We sloten het jaar af op een positieve (maar ook beetje triestige) noot.
Er is dan toch ein-de-lijk een perfecte match gevonden voor onze broers, zij worden binnenkort geadopteerd door een leuk gezin van 4.

Deze mensen kwamen toevallig op de website terecht en waren meteen verliefd door de foto's online, ze kwamen snel kennismaken en dat voelde meteen goed aan. Ze staan heel erg open om 2 volwassen katten te adopteren en op een rustige manier in huis te nemen.

Zo op het nippertje van 2021 wordt er dus toch een fijne gouden mand voor de jongens gevonden! Ze komen terecht in een ruim huis met grote tuin waarin ze zich zullen mogen uitleven en in een gezin dat ze met open, doch rustige armen zal verwelkomen :).

Ik ben superblij voor de broers, we twijfelden al maanden om ze toch aan onze eigen katten te introduceren maar bleven met grote twijfel zitten of dit wel een goed idee was dus dit komt op het purrfecte moment.

Het zal zeker even een moeilijk moment worden, ik ga die lieverds zó hard missen, na 1 jaar en 4 maanden hier samen hebben we zo'n mooie band opgebouwd, maar ik weet dat ze goed terechtkomen en dit voor hen ook het beste is, een eigen fijne thuis!
Het zal hier stil worden zonder die gekke broers, maar het is ook weer een stap verder naar de overname van het café en mijn toekomstige plannen.

Lieve groetjes,

Daphne, Bodji & Napoleon 


Zo 20/02:

Ondertussen zijn de broers al 6 weken in hun nieuwe thuisje en dat gaat daar fantastisch! Nappi voelde zich al na +/- een week koning in huis en Bodji begint zich ook meer en meer te ontplooien, hij krijgt alle tijd om dit te doen en dat helpt natuurlijk enorm. Je kan de lieverds hun avonturen volgen op Instagram via account @gingerbrothers2022 😻😻