Bij Lierse Aaikes kan je altijd terecht voor een lekkere koffie of een heerlijk stukje taart. Dit in het gezelschap van maar liefst zes snoezige poezen. Kom helemaal tot rust in ons klein, maar zeer fijn kattenparadijs!

Reserveren

Ons welbekende reservatie systeem ligt er momenteel tussen uit. Het is dan ook niet verplicht te reserveren om een bezoekje te brengen aan ons kattencafé. 

Ben je met een iets grote groep, kom je van ver of wil je gewoon zeker zijn van je plaatsje in het kattencafé? Stuur ons gerust een mailtje via lierseaaikes@gmail.com. Zo kunnen wij alsnog een plekje voor u vrijhouden! 

Toegangsbijdrage

Per persoon vragen wij een inkomst bijdrage van €3. 

Deze bijdrage gaat integraal naar de verzorging van onze katjes. Denk hierbij aan voeding, kattenzand, medicatie, dierenartskosten enzovoort. Tip: Kom je regelmatig naar het kattencafé? Vraag dan achter onze beurtenkaart! Deze bedraagt €10 voor 5 beurten.

Maatregelen

Voor de gezondheid van onze katjes vragen wij ten minste 3 weken voor jou bezoek aan ons kattencafé geen asiel bezocht te hebben. Dit om de verspreiding en besmetting van het parvovirus en dergelijke tegen te gaan. 

Cat Code

Lees voor je bezoek zeker onze Cat Code. Deze kan je je hier terug vinden. 

Kom je met kinderen? Geen probleem, iedereen is welkom! Wel vragen we uitdrukkelijk om de rust te bewaren in ons kattencafé.